Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомер за 265 лв. оригинален BOSCH от Ал. Ауто

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз преди няколко дни си купих от тези Бош които уж не били Бош,Колата си върви супер добре,ядове нямам засега,излезе ми 3 пъти по-ефтино!Боли ме таза дали е от официалния вносител или не!Не смятам да им пълня гушите на разни вносители монополисти!Парадокс:на БМВ дебитомера(оригинален) е по ефтин от Алфа!!!
    156 2,4jtd 99г

Comment

По въпроса за камиончетата от Германия...
      Не знам за дебитомерите, но да не се окаже като за дюзите на BOSCH.
      Със сигурност знам, че няма завод за дюзи в Германия, заводите са два в Бразилия и Индия...хората си изнасят производството,само шапката е в Германия. Свищи BOSCH също се произвеждат в Бразилия.
      Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Дебитомера от Александър ауто, при монтаж от 15 лв при тях има гаранция 6 месеца. Аз карам вече 2 месеца или около 5000 км , разхода ми падна 0.5 - 0.8 литра колата върви ОК. Става вапрос за 156 2.4.
        CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
        Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Днес ми дойде дебитомер от едно англичанче от Ибея, стар продавач, с доста богат опит и позитивни отзиви - около 6000 доволни клиента, и около 3 лоши отзиви, което си е перфектно.....излезе ми 40 лири с доставката до БГ, което като го умножите по 2.45 за лира и можете да си направите сметката каква надценка си слагат тия у нас....
          http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=370046355220
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
            Днес ми дойде дебитомер от едно англичанче от Ибея, стар продавач, с доста богат опит и позитивни отзиви - около 6000 доволни клиента, и около 3 лоши отзиви, което си е перфектно.....излезе ми 40 лири с доставката до БГ, което като го умножите по 2.45 за лира и можете да си направите сметката каква надценка си слагат тия у нас....
            http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=370046355220
            Ми тази пластмаса и 50 лв. не струва реално, но ти стой спокоен ... сега ще ти обяснят, че си се прецакал, защото това, което си си купил няма холограмен стикер, вероятно няма и опаковка или ако има е направена от ментелив картон, който допълнително поврежда работата на сензора. Само в Бош имат качествена опаковка за запазване качествата на дебитомера, която заедно със стикера вдига цената с около 400 лв.

Comment

Хич не ми дреме кой какво ще ми обясни, предполагам че 2-3-4-5-6-7 човека могат да ми обяснят как съм фърлил пари на вятъра, но аз предпочитам да видя как тука http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...edbackAsSeller близо 6000 човека са оставили позитивни отзиви за въпросния продавач.......и само това има значение за мен - сега го сложих, не виждам разлика в вървенето между новия и стария, не мисля че стария е бил развален, просто реших че да имам още един е добра идея, пък и като цена не е много....така че ще си имам един резерва.....
              Иначе мислех да го снимам как е пристигнал, с каква опаковка и прочее, но нещо се отказах....дори и да го направя мисля че всеки е най - добре да стигне само до изводите който сам смята за правилни......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Относно тази цена за дебитомера на Bosch. Точно преди великденските празници бях в Бош във Варна срещу Метро и си говорихме там с Галин (човека който прави диагностика). Каза, че доста са намалили дебитометрите тъй като за един Опел струвал 200 и няколко лева, а за Алфите по 500-600лв. Намалени били с около 4-5 пъти
                Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark 10.1998
                Fiat Bravo 1.6 16V 1998 - на жената (продадена - не жената, колата)

Comment

Да си ги продават.....

Comment

аз пък да ти кажа че за една корса примерно 1999г 1,2 мотора дебитомера е 450лв не е много по различен като цена от този на Алфата
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

Да не стане като моя дето седи в багажника 2 месеца и взе да харчи по една туба на 100. Беше китайски и казват че държали ама с моя късмет ....
                      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Bloodless
                        Относно тази цена за дебитомера на Bosch. Точно преди великденските празници бях в Бош във Варна срещу Метро и си говорихме там с Галин (човека който прави диагностика). Каза, че доста са намалили дебитометрите тъй като за един Опел струвал 200 и няколко лева, а за Алфите по 500-600лв. Намалени били с около 4-5 пъти
                        Сто тридесет и няколко лева с ДДС!!!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist
                          Първоначално публикувано от Bloodless
                          Сто тридесет и няколко лева с ДДС!!!
                          Къде ги има за тези "сто тридесет и няколко с ДДС" ?
                          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
                            Потвърждавам думите на Tinoto !!!

Аз си купих дебитомера от Италия за 67,- Евро

който не ми вярва си е за негова сметка...доставката е с TNT...и си го получих запечатан с всички лепенки и етикети както си идва от Bosch
                            Аз също бях в групичката Краси от форума ги поръча и излезна доста тънко Нямаше холограмен стикер ама сякаш не си струва за този стикер да дам 300 лв. отгоре. Примерно.
                            Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                            EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                            EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Да,знам за тази доставка /аз "закъснях за влака"/ ,но мислех че тук в Бг ги има на тази цена.
                              Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k
                                Да,знам за тази доставка /аз "закъснях за влака"/ ,но мислех че тук в Бг ги има на тази цена.
                                Абе колега, SPE4ELIST нали ти написа - вече в бош цената е малко под 140 лева.
                                sigpic
                                Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                                Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Working...
                                X